Keresés

Budapesti Jóga a Mindennapi Életben tanfolyamok

LinkajánlásJóga a Mindennapi ÉletbenJóga a Mindennapi Életbenjoga-a-mindennapi-eletben.lap.hu/9-99hu14908452822010-02-03 12:47:222017-03-30 05:41:22Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2010

Meghatározás

Jógatanfolyamok országszerte majd' 30 településen, több, mint 160 tanfolyammal. Jógaoktatás felnőtteknek, gyermekeknek, gerincjóga, jóga idősebbeknek, daganatos betegeknek. A tanfolyamok akkreditált képzés keretein belül történnek.<br />Paramhansz Szvámí Mahesvaránanda, a Jóga a mindennapi életben rendszer megalkotója:<br />'A jógagyakorlatok célja az egészség fenntartása. Ehhez azonban rendszeres gyakorlásra van szükség. Ezért létrehoztam egy rendszert, a “Jóga a mindennapi életben”-t, aminek gyakorlása, bármilyen élethelyzetben, mindenki számára hasznos. Akár egyetemista vagy, akár alkalmazott, akár öreg, mozgáskorlátozott vagy kisgyerek. Mindegy, hogy hol élsz és mi a foglalkozásod, a Jóga a mindennapi életben rendszer segít abban, hogy egészségesen tartsd a tested. A legnagyobb gazdagság az életben a jó egészség.'<br />A Jóga a mindennapi életben rendszer nemzetközi központja Bécsben található. A rendszer minden földrészen képviseli magát központokkal, szervezetekkel, asramokkal. <br />A Jóga a mindennapi életben rendszer célja az egészséges életvitel propagálása, a béke megteremtése, a természet védelme és az élet tisztelete. A rendszer a jóga módszereit és a védánta filozófiáját használja, úgymint ászana, pránajáma, lazítás, meditáció, tisztító gyakorlatok, klasszikus jóga irodalom (Bhagavad Gítá, Jóga Szutrák, Bhakti Szutrák, Aparoksánubhuti, stb). A rendszer szemléletmódjáról és gyakorlatairól a 'Jóga a mindennapi életben – a rendszer' könyv ad tájékoztatást.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Budapesti Jóga a Mindennapi Életben tanfolyamok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés